Inchiriere pompa fixa de beton

Inchiriere pompa fixa de beton

Inchiriere pompe beton

Firma noastra inchiriaza pompa de beton, pompa de beton fixa sau stationara in conditii foarte avantajoase calitate - pret !

Pompele de beton fixe sunt cea mai buna solutie pentru turnarea betonului in spatiile greu accesibile, care nu permit accesul autopompelor si pentru santiere care necesita pompare pe distanta mare.

Pompele de beton stationare folosite de societetea nostra sunt pompe de ultima generatie deservite de personal calificat ce asigura buna desfasurare a activitatii pe perioada turnari betonului. Datorita capacitatii marite de pompare 30mc/ora, Turbopump asigura servicii de calitate in pomparea betonului cu pompe fixe oferind, la cerere, si cele mai bune preturi la beton.

 

OFERTA NOASTRA - pret inchiriere pompa fixa de beton 250RON/ORA
 
     
 

 

Avantajele utilizarii pompei de beton:

 - pret separat fata de costul betonului la statie ( de exemplu puteti alege cel mai ieftin metru-cub de beton de la cel mai apropiat furnizor de beton , fara a fi conditionati-fortati sa platiti si pompa mecanica-elefantul de pe betoniera + costul stationarii pentru turnare beton RON/ora

  -    manevrabilitate : pompa noastra se poate amplasa si manevra in orice locatii si mai ales acolo unde in cele mai multe din cazuri betonierele nu pot intra ( gen locatii stramte , casa nu este aproape de drumul de acces , etc) 

  -    lejeritate in operare la turnarea betonului : 100% siguranta ca nu spargeti cofragul , 0% pierderi de beton -capul furtun se poate introduce in cofrag.

  -    independenta lucrarii: atata timp cat aveti pompa noastra de beton, in cazul in care furnizorul nu poate livra beton in ziua repectiva puteti alege orice alt furnizor de beton apropiat.

  -    economie de timp si bani : planificarea turnarii peretilor sau a placii nu este conditionata de disponibilitatea betonierei dotata cu pompa mecanica (elefant) a furnizorului ( statiei de productie beton)

  -    avantaj financiar direct: costul deplasarii unei betonierei la locul santierului se calculeaza in RON/ km, asa ca dvs puteti sa va alegeti cea mai apropiata statie de productie beton fara sa fiti conditionati de un furnizor de beton care are in parc si o betoniera cu pompa mecanica.